Search

Life On – Premium Νοσηλεία

από την Generali

Generali - Life On

Life On - Premium Νοσηλεία​

Η τιμολόγηση αφορά άτομο ηλικίας 44 ετών. Έχει τιμολογηθεί με πρόληψη “Basic” και Νοσηλεία “Premium” με κεφάλαιο κάλυψης 525.000€, θέση νοσηλείας Β΄ και απαλλαγή 1.500€. Ασφάλιστρα προσφοράς 708.06€.

Όλα τα προγράμματα τιμολογήθηκαν με αντίστοιχα στοιχεία. Η οικονομικότερη προσφορά ανέρχεται στα 650,07€, η ακριβότερη στα 1292,01€ και ο μέσος όρος διαμορφώθηκε στα 882.59€.

Ένα Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας στα Μέτρα σου

ΘΕΤΙΚΑ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χαρακτηριστικά Generali
Check - up
1 ανά έτος
Επισκέψεις σε ιατρούς
20€ ανά επίσκεψη *
Επείγοντα
500€ ανά περιστατικό
Διαγνωστικές εξετάσεις
2500€ ανά έτος *
Ενδοσκοπικές πράξεις (κολονοσκόπηση, γαστροσκόπηση κτλ)
2 εξετάσεις ανά πενταετία *
Κεφάλαιο νοσηλείας
525.000€ - 1.050.000€
Απαλλαγή
0€ - 10.000€
Θέση νοσηλείας
Α - Β
One day clinic
100% σε ειδικά συνεργαζόμενα νοσοκομεία
Κάλυψη στο εξωτερικό
100%
Κάλυψη σε ΗΠΑ - Καναδά
95%
Αμοιβή χειρούργου
308€ - 6.180€
Αμοιβή αναισθησιολόγου
134€ - 1164€
Έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία
30 ημέρες πριν και 60 ημέρες μετά
Επείγουσα μεταφορά
5.000€ ανά έτος
Επίδομα τοκετού
1200€ - 1800€ μετά από 24 μήνες ασφάλισης
Επίδομα νοσηλείας
100€ - 150€ ανά ημέρα
Χειρουργικό επίδομα
100€ - 2000€
Αποκατάσταση και αποθεραπεία
150€ ανά ημέρα *
Νοσηλευτική φροντίδα στο σπίτι
2.000€ ανά έτος *
Αποκλειστική νοσηλευτική φροντίδα
40€ ανά ημέρα *
Έξοδα για εξοπλισμό αποκατάστασης
2.000€ ανά έτος *

* προαιρετική κάλυψη

Το Life On Premiun Νοσηλεία της Generali είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα  ασφάλισης υγείας που προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών. Δημιουργημένο από την Generali, το Life On αποτελεί ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα υγείας με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές την ευελιξία να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση στο χώρο της υγείας σπάει τα στεγανά που υπήρχαν στα προϊόντα και τα πακέτα του παρελθόντος.

Το Life On αποτελείται από τέσσερις (4) βασικούς άξονες, καθένας εκ των οποίων προσφέρει διάφορες καλύψεις και υπηρεσίες προς επιλογή του πελάτη. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε χρήστης έχει την απόλυτη ελευθερία να προσαρμόσει το πρόγραμμα υγείας σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες. Οι τέσσερις αυτοί άξονες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης, της πρόσβασης σε ιατρούς και εξετάσεις, της νοσηλείας και της αποκατάστασης.

Πρόληψη – Ασφάλεια Υγείας Generali: Life On – Premium Νοσηλεία

Η πρόληψη αποτελεί τον πρώτο πυλώνα του Life On Premiun Νοσηλεία και αποτελεί τη βάση του νοσοκομειακού προγράμματος. Η φιλοσοφία της Generali εστιάζεται στην τακτική παρακολούθηση και την έγκαιρη διάγνωση ως τρόπο για τη διατήρηση και διασφάλιση της υγείας μας.

Η πρόληψη συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης σοβαρών ασθενειών και βοηθά στην αύξηση των πιθανοτήτων θεραπείας, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο επιδείνωσης προϋπάρχουσων παθήσεων.

Ο ασφαλισμένος μπορεί να πραγματοποιήσει ένα check-up το χρόνο και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες του, ανάμεσα σε Basic, Standard και Premium check-up.

Επιπλέον, ο ασφαλισμένος μπορεί να εξατομικεύσει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά του συνδυάζοντας τις υπηρεσίες On Demand με τα πακέτα πρόληψης. Η υπηρεσία On Demand προσφέρει εξειδικευμένους ελέγχους, όπως υπέρηχο καρδιάς και σπιρομετρία, που είναι διαθέσιμοι κατόπιν αιτήματος. Ωστόσο, η πιο σημαντική προσφορά αυτής της υπηρεσίας είναι οι ενδοσκοπικές εξετάσεις, όπως η γαστροσκόπηση και η κολονοσκόπηση, που παρέχονται για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση σοβαρών παθήσεων.

Ο δεύτερος πυλώνας, “Γιατροί και Εξετάσεις”, ανήκει πάλι στην κατηγορία της πρόληψης. Αποτελεί προαιρετική επιλογή και με αυτήν ο ασφαλισμένος έχει πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο ιατρών εξασφαλίζοντας απεριόριστες επισκέψεις, με συμμετοχή 20 ευρώ ανά επίσκεψη. Επιπλέον, μπορεί να πραγματοποιήσει διαγνωστικές εξετάσεις με μικρή ή και καθόλου συμμετοχή, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει, ενώ επιλέγοντας την On Demand υπηρεσία, έχει πρόσβαση σε οδοντιατρικές θεραπείες, κάλυψη γυαλιών οράσεως, κάλυψη φαρμάκων χρόνιων παθήσεων και αισθητική ιατρική.

Τέλος, το πρόγραμμα Life On Premiun Νοσηλεία προσφέρει στο βασικό του πακέτο, κάλυψη των έκτακτων/επειγόντων περιστατικών σε Ειδικά Συνεργαζόμενα Νοσοκομεία χωρίς όριο στο πλήθος των περιστατικών.

Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη Ασφάλιση Υγείας για εσένα και την οικογένειά σου.

Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη Ασφάλιση Υγείας για εσένα και την οικογένειά σου.

Νοσηλεία – Ασφάλεια Υγείας Generali: Life On – Premium Νοσηλεία

Το Life On Premiun Νοσηλεία παρέχει πρόσβαση σε κορυφαία ιδιωτικά ιατρικά κέντρα και εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας περίθαλψη για τον ασφαλισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτή η περίθαλψη καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, είτε προέρχονται από ατύχημα είτε από ασθένεια. 

Ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του, επιλέγοντας κεφάλαιο κάλυψης (525.000€ / 790.000€ / 1.050.000€), απαλλαγή (0€ / 750 € / 1.500 € / 3.000 € / 5.000 € / 10.000€) και θέση νοσηλείας (Α / Β)

Με την Premium Νοσηλεία του Life on, καλύπτεται η επείγουσα υγειονομική μεταφορά του ασφαλισμένου, όπου υπάρχει έκτακτη και σοβαρή ανάγκη, ιατρικά επιβεβαιωμένη και εφόσον ακολουθεί νοσηλεία.

Καλύπτονται επίσης, τα έξοδα που θα προκύψουν πριν και μετά τη νοσηλείαόπως επισκέψεις σε ιατρούς, έξοδα για εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, φάρμακα, φυσιοθεραπείες κ.α.. Τέλος, το πρόγραμμα προσφέρει επίδομα τοκετού, το οποίο συνοδεύεται και από δωρεάν κάλυψη του νεογέννητου για ένα έτος, καθώς και χειρουργικό επίδομα και επίδομα νοσηλείας σε περίπτωση νοσηλείας χωρίς υποβολή εξόδων στην εταιρία. Το ύψος του χειρουργικού επιδόματος κυμαίνεται από 100€ – 2.000€ και εξαρτάται από τη βαρύτητα της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε. Με το επίδομα νοσηλείας, ο ασφαλισμένος θα λάβει 100€ για κάθε ημέρα νοσηλείας ή 150€ για κάθε ημέρα νοσηλείας σε Μ.Ε.Θ. μέχρι 15 ημέρες. 

Αποκατάσταση – Ασφάλεια Υγείας Generali: Life On – Premium Νοσηλεία

Η αποκατάσταση παρέχεται σαν προαιρετική κάλυψη και προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα από την έξοδο από το νοσοκομείο έως την πλήρη ανάρρωση, σε συνεργασία με ειδικά κέντρα αποκατάστασης. Σε αυτόν τον τομέα υπάρχουν τρεις επίπεδα κάλυψης: Basic, Standard και Premium. Οι καλύψεις περιλαμβάνουν την αποκατάσταση και την αποθεραπεία, καθώς και τη φροντίδα στο σπίτι και την ενοικίαση εξοπλισμού για την επιτάχυνση και την αποτελεσματικότερη ανάρρωση.

Αποζημίωση

Για την αξιοποίηση του προγράμματος ασφάλισης υγείας της Generali, η διαδικασία είναι απλή. Σε περίπτωση νοσηλείας, ο ασφαλισμένος υποβάλλει αίτηση αποζημίωσης στην εταιρία συνοδευόμενη από τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να λάβει αποζημίωση. Για προγραμματισμένες επεμβάσεις, μπορεί να ζητήσει προέγκριση νοσηλείας για ταχύτερη αποζημίωση. Επιλέγοντας ειδικά συνεργαζόμενα νοσοκομεία, απολαμβάνει πλεονεκτήματα, όπως απευθείας πληρωμή της αποζημίωσης στο νοσοκομείο και μείωση της απαλλαγής σε κάποιες περιπτώσεις. Για επεμβάσεις χωρίς διανυκτέρευση σε συνεργαζόμενο νοσοκομείο, αποζημιώνεται όλο το ποσό χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου. Τέλος, σε περίπτωση συγκεκριμένων σοβαρών ασθενειών, η συμμετοχή μηδενίζεται.

Σύνοψη

Η Generali, με το Life On Premiun Νοσηλεία, εισάγει μια πρωτοπόρα προσέγγιση στις ασφαλίσεις υγείας. Με την ευελιξία που παρέχει, επιτρέπει στον πελάτη να προσαρμόσει τόσο τις καλύψεις όσο και το κόστος του προγράμματος μέσω διαφορετικών επιλογών σε κάλυψη, κεφάλαια και απαλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη, το Life On αναδεικνύεται ως η απόλυτη επιλογή στην ασφάλιση υγείας.

Συγκρίναμε τα δημοφιλέστερα προγράμματα ασφάλισης υγείας στην αγορά και επιλέξαμε τα καλύτερα.

Συγκρίναμε τις καλύψεις, τα κεφάλαια, τις απαλλαγές και τις παροχές από τα δημοφιλέστερα προγράμματα ασφάλισης υγείας. Δες τις επιλογές μας

Scroll to Top

Επικοινώνησε μαζί μας

Ψάχνεις την καλύτερη ασφαλιστική λύση; Άστο πάνω μας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Ζήτησε να σε καλέσουμε

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Επικοινώνησε μαζί μας

Ψάχνεις την καλύτερη ασφαλιστική λύση; Άστο πάνω μας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!