Search

Ασφάλεια Υγείας

Προστάτευσε Τον Εαυτό σου και την Οικογένειά Σου Με Τη Σωστή Ασφάλεια Υγείας

Μην ανησυχείς για την απόσταση,

με εμάς η κάλυψη σε όλη την Ελλάδα είναι δεδομένη!

Τι είναι η ασφάλεια υγείας;

Η ασφάλιση υγείας αναδεικνύεται ως ένα αναγκαίο εργαλείο που παρέχει προστασία τόσο σε εμάς όσο και στους αγαπημένους μας, απέναντι σε απρόβλεπτες υγειονομικές προκλήσεις. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δαπανών που σχετίζονται με την υγεία, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα, νοσηλεία, θεραπεία και ακόμη και προγραμματισμένες εξετάσεις.

Γιατί είναι σημαντική η ασφάλεια Υγείας;

Η ασφάλιση υγείας παρέχει πληθώρα οφελών, εξασφαλίζοντας την πρόληψη και την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας. Μέσω βελτιωμένης οικονομικής οργάνωσης, ποιοτικής φροντίδας και πρόσβασης σε περίθαλψη σε διεθνές επίπεδο, διασφαλίζεται η ευημερία του ατόμου και της οικογένειάς του.

 

Βρες όλες τις απαντήσεις στον Ολοκληρωμένο οδηγό ασφάλισης Υγείας

Ασφάλεια Υγείας - Σχετικά Άρθρα

Συχνές ερωτήσεις για την Ασφάλεια Υγείας

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνω ασφάλεια υγείας;

Όσο νωρίτερα ασφαλιστείτε, τόσο καλύτερα. Με την πάροδο του χρόνου μπορεί να παρουσιαστούν διάφορες ασθένειες, οι οποίες πιθανώς να εξαιρεθούν από την ασφάλεια αν έχουν ήδη εμφανιστεί κατά την αίτηση ασφάλειας. 

 
Μπορώ να ασφαλιστώ αν έχω ήδη κάποια ασθένεια;

Ακόμα και αν έχετε κάποια προϋπάρχουσα ασθένεια, προτείνεται να κάνετε αίτηση ασφάλισης, ώστε να εξεταστεί η περίπτωσή σας. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να γίνει ασφάλεια με χρονική αναμονή ή με εξαίρεση της συγκεκριμένης πάθησης.  Υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο της απόρριψης της αίτησης. 

 
Η ασφάλεια υγείας με καλύπτει και στο εξωτερικό;

Εξαρτάται από τους όρους του συμβολαίου σας. Τα περισσότερα προγράμματα υγείας έχουν πρόβλεψη και για νοσηλεία στο εξωτερικό. 

 
Τι είναι η προέγκριση νοσηλείας;

Εάν πρόκειται να πραγματοποιήσετε κάποια προγραμματισμένη επέμβαση, συνιστάτε να ζητήσετε προέγκριση νοσηλείας. Με αυτή ενημερώνετε εκ των προτέρων την ασφαλιστική εταιρία για την επέμβαση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί και εγκρίνει προκαταβολικά τις δαπάνες.   

Εάν είμαι έγκυος, μπορώ να κάνω ασφάλεια υγείας;

Βεβαίως, μπορείτε να ασφαλιστείτε, λάβετε όμως υπόψιν ότι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός δε θα καλυφθούν από το πρόγραμμα υγείας που θα κάνετε.

 

Έχω ομαδικό πρόγραμμα υγείας. Μπορώ να κάνω και ατομικό;

Ακόμα και αν έχετε ομαδική ασφάλιση υγείας, μπορείτε και πάλι να επωφεληθείτε από ένα ατομικό πρόγραμμα, καθώς θα σας παρέχει μεγαλύτερα κεφάλαια ασφάλισης και πιθανώς πιο διευρυμένους όρους. Συνήθως όσοι έχουν ήδη ένα ομαδικό πρόγραμμα, επιλέγουν ένα ατομικό πρόγραμμα με μεγάλη απαλλαγή προκειμένου να είναι χαμηλό το κόστος. Σε περίπτωση ασθένειας θα συμμετέχουν και οι δύο φορείς ασφάλισης και έτσι σε αυτή την περίπτωση η μεγάλη απαλλαγή δε σημαίνει αυτόματα και μεγάλα έξοδα για τον ασφαλισμένο. 

Ποια είναι τα οφέλη της ασφάλισης Υγείας με την Alfa point

Γρήγορη και εύκολη αγορά

Βρες το νοσοκομειακό πρόγραμμα που σου ταιριάζει σε λίγα λεπτά, εύκολα και απλά, χωρίς την ανάγκη επίσκεψης σε καταστήματα και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Προσαρμοσμένες λύσεις

Δημιούργησε την καλύτερη λύση ασφάλισης υγείας , επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία πακέτων και επιλογών κάλυψης.

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα δίπλα σου, έτοιμη να λύσει κάθε απορία και να σου παρέχει τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Πώς να επιλέξεις την κατάλληλη ασφάλεια Υγείας

Η επιλογή κατάλληλης ασφάλισης υγείας αναδεικνύεται ως ένα κρίσιμο βήμα για την προστασία της υγείας σας και της οικογένειάς σας. Πρέπει να λάβετε υπόψη τις ατομικές σας ανάγκες και προτεραιότητες καθώς και να αναλύσετε τα οφέλη και τα κόστη των διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης. Αναζητήστε μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία που θα σας προσφέρει συνεχή και εξατομικευμένη κάλυψη, εξασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες σας θα είναι καλυμμένες και ότι θα έχετε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας όταν τις χρειαστείτε.

Γιατί να μας Επιλέξεις

Επιλέγοντας την Alfa Point, επιλέγεις την εμπειρία και την επαγγελματική αξιοπιστία. Παρέχουμε αξιόπιστες ασφάλειες αυτοκινήτου σε ανταγωνιστικές τιμές και με γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας.

Alfa Point
Scroll to Top

Ζήτησε να σε καλέσουμε

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Επικοινώνησε μαζί μας

Ψάχνεις την καλύτερη ασφαλιστική λύση; Άστο πάνω μας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!