Search

Ασφάλεια φορτηγού

Προστάτευσε Το Όχημά Σου Με Τη Σωστή Ασφάλεια Φορτηγού

Μην ανησυχείς για την απόσταση,

με εμάς η κάλυψη σε όλη την Ελλάδα είναι δεδομένη!

ασφάλεια φορτηγού

Τι είναι η Ασφάλεια φορτηγού;

ασφαλεια αγροτικού φορτηγού

Η ασφάλεια φορτηγού αποτελεί έναν απαραίτητο τρόπο προστασίας από διάφορους κινδύνους, όπως ατυχήματα, κλοπές και ζημιές από πυρκαγιές.  Η κατάλληλη ασφάλεια για το φορτηγό ή το αγροτικό σου, σου παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια και ηρεμία κατά την οδήγηση. Επιπλέον, η ασφάλεια για την αστική ευθύνη του οχήματος είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα. Αν δεν έχεις ασφαλιστεί, μπορείς να αντιμετωπίσεις σοβαρές νομικές συνέπειες. Έτσι, είναι σημαντικό να επιλέξεις την κατάλληλη ασφάλεια για το φορτηγό σου, προκειμένου να προστατευτείς από τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα και να αποφύγεις πιθανές νομικές επιπτώσεις.

Σε ποια φορτηγά απευθύνεται

Στην κατηγορία φορτηγά ανήκουν οχήματα διαφόρων χρήσεων. Ενδεικτικά κάποιες από τις χρήσεις είναι οι εξής

  • Φορτηγό
  • Αγροτικό
  • Τρακτέρ
  • Γερανοφόρο
  • Εκπαιδευτικό
  • Επικαθήμμενο
  • Ψυγείο
  • Βυτιοφόρο

Ποιες είναι οι πιο Συνηθισμένες Προαιρετικές καλύψεις στην ασφάλεια Φορτηγού

Η ασφάλιση φορτηγού και αγροτικού φορτηγού, περιλαμβάνει από τον νόμο τη βασική κάλυψη της αστικής ευθύνης. Ωστόσο, αν επιθυμείς να έχεις πλήρη κάλυψη για το φορτηγό σου, θα πρέπει να προσθέσεις επιπλέον καλύψεις στην ασφάλειά σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα είσαι καλυμμένος για οποιοδήποτε απρόοπτο γεγονός. Υπάρχουν πολλές προαιρετικές καλύψεις που παρέχουν οι ασφαλιστικές εταιρίες. Κάποιες από τις πιο συνηθισμένες είναι οι εξής:

Ασφάλεια φορτηγού - Σχετικά Άρθρα

Συχνές ερωτήσεις για την Ασφάλεια φορτηγού

ασφάλεια οχήματος
Είναι Υποχρεωτική Η Ασφάλιση Φορτηγού;

Ναι, σύμφωνα με τον νόμο, είναι υποχρεωτική η ασφάλιση της αστικής ευθύνης του φορτηγού. Κάθε ιδιοκτήτης οχήματος είναι υποχρεωμένος να ασφαλίσει το όχημά του, προκειμένου να καλύπτονται τυχόν ζημίες που προκαλεί σε τρίτους.

Μπορώ να ταξιδέψω στο εξωτερικό με το όχημά μου;

Η ασφάλεια ισχύει μόνο για ατυχήματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Αν χρειαστείς κάλυψη εκτός συνόρων, θα πρέπει να ζητήσεις την έκδοση ενός ειδικού έγγραφου, γνωστού ως πράσινη κάρτα. Αυτό το έγγραφο επιτρέπει στην ασφάλισή σου να καλύψει τυχόν ζημίες που προκαλείς σε τρίτους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σου σε άλλες χώρες. Μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ

Έκανα Μεταβίβαση Φορτηγού. Μπορώ Να Μεταβιβάσω Και Την Ασφάλεια;

Η ασφάλεια δε μεταβιβάζεται στον νέο ιδιοκτήτη. Σε περίπτωση μεταβίβασης του οχήματος, θα ακυρωθεί το ασφαλιστήριο που ήταν στο όνομα του παλιού ιδιοκτήτη και θα εκδοθεί νέο με τα στοιχεία του νέου ιδιοκτήτη.

Μπορώ Να Ασφαλιστώ Με Δίπλωμα Που Εκδόθηκε Εκτός Ελλάδος;

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες δέχονται και ευρωπαϊκά ή διεθνή διπλώματα. Αν το δίπλωμα σου έχει εκδοθεί σε άλλη χώρα επικοινώνησε μαζί μας για να δούμε ποια ασφαλιστική εταιρία θα καλύψει τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Τι Είναι Ο Φιλικός Διακανονισμός;

Ο φιλικός διακανονισμός αποτελεί ένα σύστημα αποζημίωσης μετά από ατύχημα, στο οποίο ο αναίτιος ασφαλισμένος (δηλαδή αυτός που δε φέρει ευθύνη για το ατύχημα) αποζημιώνεται από τη δική του ασφαλιστική εταιρία, αντί για την εταιρία του υπαίτιου οδηγού, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών αποζημίωσης.

Μπορώ Να Ασφαλίσω Το Όχημά Μου Χωρίς Άδεια Κυκλοφορίας;

Η άδεια κυκλοφορίας είναι απαραίτητο έγγραφο για την ασφάλιση του οχήματος. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως μπορεί να ασφαλιστεί και χωρίς άδεια κυκλοφορίας. Μάθε περισσότερα εδώ

 

Πότε Θεωρείται Κάποιος Νεός Οδηγός; Πώς Ασφαλίζεται;

Σε περίπτωση που το όχημα οδηγείται από νέο οδηγό, υπάρχει μια επιβάρυνση στα ασφάλιστρα, το λεγόμενο επασφάλιστρο. Σε κάθε ασφαλιστική εταιρία ισχύουν άλλες προϋποθέσεις για να θεωρείται κάποιος νέος οδηγός. Συνήθως θα πρέπει να είναι μικρότερος από 23 ή 25 ετών και έχει δίπλωμα λιγότερο από 1΄η 2 έτη. Μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ

Ποιες Εκπτώσεις Έχω Στην Ασφάλιση Φορτηγού;

Κάθε ασφαλιστική παρέχει άλλες εκπτώσεις στους πελάτης της. Θα πρέπει να δεις τις εκπτώσεις της δικής σου εταιρίας για να μάθεις αν μπορείς να προσθέσεις κάποια στο όχημά σου. Οι πιο συνηθισμένες εκπτώσεις είναι η έκπτωση οικογενείας που παρέχεται σε περίπτωση που είναι ασφαλισμένα 2 ή περισσότερα οχήματα της οικογένειας στην εταιρία και η πολλαπλή έκπτωση που παρέχετε αν έχεις ασφάλεια άλλου κλάδου στην ίδια εταιρία. Για παράδειγμα, αν έχεις ασφαλίσει το σπίτι σου, τότε ίσως δικαιούσαι έκπτωση στην ασφάλιση φορτηγού.

Τι Είναι Η Ασύμφορη Επισκευή Οχήματος;

Ένα όχημα είναι ασύμφορο επισκευής, όταν το κόστος επισκευής ξεπερνάει την τρέχουσα εμπορική του αξία. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτή την περίπτωση εδώ

Ασφάλεια Φορτηγού: Προστάτευσε το Όχημά σου με το Καλύτερο Πακέτο Ασφάλισης

ασφάλεια φορτηγού

Επίλεξε το Ιδανικό Πακέτο Ασφάλισης για το Φορτηγό σου

Στην Alfa Point, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από πακέτα ασφάλισης φορτηγού, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Είτε ψάχνεις για βασική κάλυψη αστικής ευθύνης, είτε για πλήρη κάλυψη για το όχημά σου, εμείς έχουμε την καλύτερη λύση για εσένα.

ασφάλεια φορτηγού

Προστατέψτε τον Εαυτό σου και τους Αγαπημένους σου

Η ασφάλεια του φορτηγού είναι πολύ σημαντική για την προστασία σου και των αγαπημένων σου. Με την κατάλληλη ασφάλιση, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι αν συμβεί κάτι, θα έχεις την απαραίτητη κάλυψη για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση.

Ασφάλεια φορτηγού εκπτώσεις

Εξοικονόμησε περισσότερα προσθέοντας εκπτώσεις

Ενημερώσου για τις εκπτώσεις που προσφέρει η ασφαλιστική σου εταιρία και εξασφάλισε τις καλύτερες δυνατές εκπτώσεις για εσένα.

Επαγγελματική ασφαλεια φορτηγου

Επαγγελματική Ασφάλιση Φορτηγού

Αν είσαι επαγγελματίας οδηγός, η ασφάλιση φορτηγού είναι ακόμα πιο σημαντική. Η επαγγελματική ασφάλεια φορτηγού καλύπτει τόσο το όχημα όσο και την ευθύνη σου ως οδηγού. Στην Alfa Point, έχουμε πολλές επιλογές για να βρεις την κατάλληλη ασφάλιση για τις επαγγελματικές σου ανάγκες.

Είναι το όχημά σου ασφαλισμένο;

Μάθε στο Κέντρο Πληροφοριών και στο Gov.gr

Φιλικός διακανονισμός

Μάθε ποιες εταιρίες συμμετέχουν στον Φιλικό Διακανονισμό

Ποια είναι τα οφέλη της ασφάλισης φορτηγού με την Alfa point

Γρήγορη και εύκολη αγορά online

Αγόρασε την ασφάλεια φορτηγού σου σε λίγα λεπτά, εύκολα και απλά, χωρίς την ανάγκη επίσκεψης σε καταστήματα και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Προσαρμοσμένες λύσεις

Δημιούργησε την καλύτερη λύση ασφάλισης φορτηγού για τις ανάγκες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία πακέτων και επιλογών κάλυψης.

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα δίπλα σου, έτοιμη να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και να σου παρέχει τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Ασφάλιση Στόλου Οχημάτων

Η ασφάλιση στόλου οχημάτων είναι μία κάλυψη που αφορά τα επαγγελματικά οχήματα της επιχείρησής σας. Αντί να ασφαλίζετε κάθε όχημα ξεχωριστά, μπορείτε να καλύψετε το σύνολο των οχημάτων σας. Αυτή η λύση αποδεικνύεται ευκολότερη και πιο οικονομική από τη διαχείριση διαφορετικών ασφαλίσεων για κάθε όχημα της επιχείρησής σας.

Επιπλέον, η ασφάλιση στόλου είναι η πιο συμφέρουσα λύση καθώς συνήθως προσφέρει πιο οικονομικές τιμές σε σχέση με την ασφάλιση κάθε οχήματος ξεχωριστά.

Τέλος, η ασφάλιση στόλου οχημάτων προσφέρει κάποια πρόσθετα πλεονεκτήματα σε σχέση με την ατομική ασφάλιση οχημάτων. Αυτό συμβαίνει καθώς η ασφάλιση στόλου επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις ασφαλιστικές τους ανάγκες σε ένα κεντρικό σημείο και να εξασφαλίζουν οικονομία κλίμακας. Επιπλέον, οι ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ασφάλιση στόλου οχημάτων συνήθως προσφέρουν πολλαπλές επιλογές κάλυψης για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Πώς να επιλέξεις την κατάλληλη ασφάλεια Φορτηγού

Η ασφάλεια του φορτηγού σου είναι πολύ σημαντική και για αυτό πρέπει να επιλέξεις την καλύτερη ασφάλεια για εσένα. Στην Alfa Point θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε πακέτα για ασφάλεια φορτηγού, ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο σύμφωνα με τις ανάγκες σου. 

Ανάλογα με τις ανάγκες σου, θα βρεις φθηνή ασφάλεια φορτηγού, 6μηνης ή ετήσιας διάρκειας αλλά και άλλης διάρκειας που μπορεί να σε εξυπηρετεί. 

Παρέχουμε ασφάλειες φορτηγού για όλους τους τύπους φορτηγών, από αγροτικά και μικρά Φ.Ι.Χ μέχρι και μηχανήματα έργου. Μαζί μας θα συγκρίνεις προσφορές και θα βρεις την καλύτερη λύση για εσένα. Επίλεξε την ασφάλεια που ταιριάζει στο φορτηγό σου και στις ανάγκες σου.

Ασφάλεια φορτηγού

Γιατί να μας Επιλέξεις

Επιλέγοντας την Alfa Point, επιλέγεις την εμπειρία και την επαγγελματική αξιοπιστία. Παρέχουμε αξιόπιστες ασφάλειες φορτηγού σε ανταγωνιστικές τιμές και με γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του φορτηυγού σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας.

Alfa Point
Scroll to Top

Ζήτησε να σε καλέσουμε

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Επικοινώνησε μαζί μας

Ψάχνεις την καλύτερη ασφαλιστική λύση; Άστο πάνω μας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!