Search

Πρόγραμμα Υγείας Life On: Πώς η Generali κάνει τη ζωή σας πιο ασφαλή και άνετη

Σε αυτό το άρθρο

Το Life On είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα υγείας της Generali, που παρέχει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών. Η Generali δημιούργησε το Life On, ένα οικοσύστημα υγείας, με σκοπό να δώσει στον καταναλωτή την ευελιξία να διαμορφώσει τις υπηρεσίες, σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.  Αυτή η νέα λογική έρχεται με σκοπό να σπάσει τα στεγανά του παρελθόντος που υπήρχαν στα “προϊόντα – πακέτα”.

Το Life On αποτελείται από τέσσερις άξονες, με τον καθένα να περιέχει καλύψεις και παροχές για να επιλέξει ο πελάτης. Έτσι, έχει την απόλυτη ευελιξία ώστε να διαμορφώσει ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες του. Οι τέσσερις αυτοί άξονες, καλύπτουν την πρόληψη, την πρόσβαση σε ιατρούς και εξετάσεις, την παροχή νοσηλείας και την αποκατάσταση.

Πρόληψη

Η πρόληψη είναι ο πρώτος άξονας που συναντάμε στο οικοσύστημα του Life On και αποτελεί τη βάση του νοσοκομειακού προγράμματος. Η φιλοσοφία της Generali, είναι ότι με την τακτική παρακολούθηση και την έγκαιρη διάγνωση, μπορεί να διασφαλιστεί και να διατηρηθεί η υγεία μας.

Η πρόληψη συμβάλλει στη μείωση του ρίσκου για βαριές και σοβαρές ασθένειες. Ακόμα, αυξάνει τις πιθανότητες θεραπείας και ίασης και μειώνει το ρίσκο για επιδείνωση προϋπάρχουσων παθήσεων.

Ο πελάτης λοιπόν, μπορεί να επιλέξει check-up σύμφωνα με τις ανάγκες του, από βασικό μέχρι πολύ εξειδικευμένο. Οι τρεις επιλογές που έχει είναι η Basic, Standard ή Premium πρόληψη. Επιπλέον, μπορεί συνδυαστικά με αυτά τα τρία πακέτα, να εξατομικεύσει και άλλο το πρόγραμμά του, επιλέγοντας υπηρεσίες On Demand.

 Η υπηρεσία On Demand δίνει στον ασφαλισμένο την επιλογή εξειδικευμένων ελέγχων όπως για παράδειγμα, υπέρηχο καρδιάς και  σπιρομέτρηση.  Η σημαντικότερη όμως υπηρεσία που παρέχει είναι οι ενδοσκοπικές πράξεις όπως είναι η γαστροσκόπηση και η κολονοσκόπηση.

Ιατροί και εξετάσεις

Ο δεύτερος άξονας ονομάζεται “ιατροί και εξετάσεις” και είναι προαιρετική επιλογή.  Σκοπός αυτού του άξονα είναι η πρόσβαση του πελάτη σε ένα ποιοτικό σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Η παροχή προσφέρει ιατρικά ραντεβού και διαγνωστικές εξετάσεις. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαβαθμίσεις, Basic, Standard και Premium. Και εδώ μπορεί, εάν επιθυμεί, να εξατομικεύσει και άλλο το πρόγραμμά του, προσθέτοντας υπηρεσίες On Demand.

Στα τρία αυτά πακέτα, χαρακτηριστικό είναι ότι ο πελάτης απολαμβάνει απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς του δικτύου. Επίσης, βασική παροχή είναι οι διαγνωστικές εξετάσεις, με διαφορετικό κεφάλαιο κάλυψης σε κάθε διαβάθμιση. 

Τέλος, στις On Demand υπηρεσίες υπάρχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες. Ενδεικτικά, οδοντιατρικές θεραπείες, κάλυψη γυαλιών οράσεως, κάλυψη φαρμάκων χρόνιων παθήσεων και αισθητική ιατρική.

Νοσηλεία

Σε αυτόν τον άξονα συναντάμε τη νοσηλεία, που έρχεται με τη σειρά της να δώσει πρόσβαση στον πελάτη σε κορυφαία ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και  να εξασφαλίσει ποιοτική περίθαλψη για τον ασφαλισμένο. Η νοσηλεία καλύπτει όλες τις περιπτώσεις είτε προκύπτουν από ατύχημα είτε από ασθένεια. Ακόμα καλύπτει και κάποιο επείγον περιστατικό που θα εξυπηρετηθεί στα επείγοντα μιας ιδιωτικής κλινικής. 

Η επιλογή αυτού του άξονα είναι προαιρετική, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερα επίπεδα κάλυψης Basic,  Standard,  Premium  και Family.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι βασική διαφορά ανάμεσα στα επίπεδα κάλυψης, είναι πως η επιλογή Basic καλύπτει νοσηλεία μόνο σε περίπτωση ατυχήματος.  

Οι υπόλοιπες τρεις επιλογές  στα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι ίδιες. Η βασική διαφοροποίηση στην επιλογή Standard, είναι πως έχει κάποιους περιορισμούς στην ευελιξία αναφορικά με το κεφάλαιο και την απαλλαγή, όπως επίσης και σε κάποιες καλύψεις.

Το Premium και το Family που στην ουσία είναι ίδια στις καλύψεις, αποτελούν την κορυφαία επιλογή για τη νοσηλεία  του Life On.

Αποκατάσταση

Στον τέταρτο και τελευταίο άξονα συναντάμε την αποκατάσταση. Αποτελεί μία προαιρετική επιλογή, με την προϋπόθεση ότι συνδυάζεται με τον τρίτο άξονα, δηλαδή τη νοσηλεία. 

Η αποκατάσταση προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα, από την έξοδο από το νοσοκομείο, μέχρι και την πλήρη ανάρρωση, σε συνεργασία πάντα με ειδικά κέντρα αποκατάστασης. Επίσης, σε αυτόν τον άξονα συναντάμε τρεις διαβαθμίσεις, τις Basic,  Standard και Premium.  Οι καλύψεις ξεκινούν από την αποκατάσταση και την αποθεραπεία, μέχρι τη φροντίδα στο σπίτι και την ενοικίαση συσκευών, για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ανάρρωση.

Συνοψίζοντας

H Generali, με το Life on, εισάγει μια νέα πρωτοπόρα λογική στις ασφαλίσεις υγείας. Με την ευελιξία που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαμορφώσει τόσο τις καλύψεις όσο και το κόστος του τελικού προγράμματος μέσα από διαφορετικές επιλογές καλύψεων, κεφαλαίων και απαλλαγών. Έτσι, προσφέροντας μια προσωποποιημένη λύση σε κάθε πελάτη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Life on αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην ασφάλιση υγείας.

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας, για να μάθεις περισσότερα για το Life On. Μαζί θα εξετάσουμε τις ανάγκες σου και θα διαμορφώσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα υγείας για εσένα.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Scroll to Top

Επικοινώνησε μαζί μας

Ψάχνεις την καλύτερη ασφαλιστική λύση; Άστο πάνω μας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!