Search

Health Care Superior

από την ERGO

ERGO Health Care Superior

Health Care Superior​​

Η τιμολόγηση αφορά άτομο ηλικίας 44 ετών. Έχει τιμολογηθεί με απαλλαγή 1.500€. Ασφάλιστρα προσφοράς 1.156€.

 

Όλα τα προγράμματα τιμολογήθηκαν με αντίστοιχα στοιχεία. Η οικονομικότερη προσφορά ανέρχεται στα 650,07€, η ακριβότερη στα 1292,01€ και ο μέσος όρος διαμορφώθηκε στα 882.59€.

Βάλτε σε πρώτη θέση την υγεία σας

ΘΕΤΙΚΑ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Check - up

1 ανά έτος

Επισκέψεις σε ιατρούς

20€ ανά επίσκεψη *

Επείγοντα

400€ ανά έτος

Διαγνωστικές εξετάσεις

απεριόριστες *

Ενδοσκοπικές πράξεις (κολονοσκόπηση, γαστροσκόπηση κτλ)

καλύπτεται

Κεφάλαιο νοσηλείας

750.000€

Απαλλαγή

500€ - 10.000€

Θέση νοσηλείας

Α

One day clinic

100% για προγράμματα με απαλλαγή έως 3.000€

Κάλυψη στο εξωτερικό

100% σε Ε.Ε. και Ελβετία, 80% σε λοιπές χώρες

Κάλυψη σε ΗΠΑ - Καναδά

80%

Αμοιβή χειρούργου

300€ - 6.500€

Αμοιβή αναισθησιολόγου

100€ - 1.300€

Έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία

1000€ ανά έτος

Επείγουσα μεταφορά

5.000€

Επίδομα τοκετού

1.500€ μετά από 21 μήνες ασφάλισης

Επίδομα νοσηλείας

150€ ανά ημέρα μέχρι 10 ημέρες

Χειρουργικό επίδομα

20% επί της αμοιβής χειρούργου βάσει του πίνακα αμοιβών

Αποκατάσταση και αποθεραπεία

προνομιακές τιμές σε δίκτυο φυσιοθεραπευτών και κέντρων αποκατάστασης *

Νοσηλευτική φροντίδα στο σπίτι

επίδομα ανάρρωσης *

Αποκλειστική νοσηλευτική φροντίδα

1 βάρδια ανά ημέρα, έως 20 ημέρες

Έξοδα για εξοπλισμό αποκατάστασης

-

* προαιρετική κάλυψη

Το Health Care Superior της ERGO, αντιπροσωπεύει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, σχεδιασμένο για να προσφέρει ασφάλεια και προστασία σε κάθε στάδιο της ζωής. Με ένα ευρύ φάσμα παροχών και καλύψεων, το Health Care Superior διασφαλίζει ότι οι ασφαλισμένοι έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη και υπηρεσίες υγείας, προσφέροντας την ανάλογη ασφάλεια και άνεση που απαιτούνται σε κάθε περίσταση.

Πρόληψη – Ασφάλεια Υγείας ERGO – Health Care Superior

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος Health Care  Superior της ERGO είναι η έμφαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και την πρόληψη. Κάθε ασφαλισμένος έχει το πλεονέκτημα ενός ετήσιου ελέγχου υγείας, γνωστού και ως check up, που βοηθά στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών προβλημάτων υγείας. Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει ταξιδιωτική βοήθεια για να εξασφαλίσει την άνεση και την ασφάλεια των ασφαλισμένων κατά τα ταξίδια τους.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η κάλυψη όλων των επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένων και των ενδοσκοπικών πράξεων, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι ασφαλισμένοι έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένη διαγνωστική περίθαλψη όταν τη χρειάζονται.

Στο βασικό πακέτο περιλαμβάνονται επισκέψεις σε ιατρούς στα ειδικά συνεργαζόμενα νοσοκομεία με κόστος συμμετοχής 10€. Επιλέγοντας προαιρετική κάλυψη, ο ασφαλισμένος αποκτά πρόσθετα πλεονεκτήματα. Αυτά περιλαμβάνουν απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς του δικτύου με μικρό συμβολικό κόστος ανά επίσκεψη, καθώς και διαγνωστικές εξετάσεις. Αυτή η επιλογή προσφέρει την ευκαιρία για συνεχή παρακολούθηση της υγείας και γρήγορη παρέμβαση σε περιπτώσεις ανάγκης.

Νοσηλεία – Ασφάλεια Υγείας ERGO – Health Care Superior

Το πρόγραμμα Health Care Superior παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες νοσηλείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με κεφάλαιο νοσηλείας που φτάνει τα 750.000€ ανά έτος σε θέση νοσηλείας Α. Επιπλέον, ο ασφαλισμένος έχει την ευκαιρία να επιλέξει το ύψος της απαλλαγής του, ανάλογα με τις ατομικές του ανάγκες. (500€/ 1.000€/ 1.500€/ 2.000€/ 3.000€/ 5.000€/ 10.000€)

Ακόμα, το πρόγραμμα παρέχει επείγουσα υγειονομική μεταφορά για περιστατικά που χρήζουν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Αυτό εξασφαλίζει την ταχεία παρέμβαση σε κρίσιμες καταστάσεις υγείας και τη μεταφορά του ασθενούς στο κατάλληλο ιατρικό κέντρο.

Το πρόγραμμα ERGO Health Care Superior καλύπτει επίσης τα έξοδα που προκύπτουν πριν και μετά τη νοσηλεία. Αυτά περιλαμβάνουν διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, φυσιοθεραπείες και άλλες θεραπευτικές παρεμβάσεις. Έτσι, εξασφαλίζεται ότι οι ασφαλισμένοι έχουν πλήρη πρόσβαση σε υγειονομικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους, χωρίς να ανησυχούν για τυχόν πρόσθετα οικονομικά βάρη.

Επιπλέον, σε περίπτωση νοσηλείας χωρίς υποβολή εξόδων, παρέχεται επίδομα νοσηλείας και χειρουργικό επίδομα. Το πρόγραμμα επίσης προσφέρει επίδομα τοκετού ύψους 1500 ευρώ μετά από 21 μήνες ασφάλισης, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση σε περιόδους σημαντικών οικογενειακών γεγονότων.

Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη Ασφάλιση Υγείας για εσένα και την οικογένειά σου.

Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη Ασφάλιση Υγείας για εσένα και την οικογένειά σου.

Αποκατάσταση – Ασφάλεια Υγείας ERGO – Health Care Superior

Οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την υποστήριξη μιας αποκλειστικής νοσοκόμας κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους. Επιπλέον, με προαιρετική κάλυψη, παρέχεται επίδομα ανάρρωσης, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

Οι ασφαλισμένοι έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα δίκτυο φυσιοθεραπευτών και κέντρων αποκατάστασης σε προνομιακές τιμές. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορούν να λάβουν την κατάλληλη θεραπεία και υποστήριξη για να επανέλθουν στην κανονική τους καθημερινότητα με αποτελεσματικό τρόπο.

Αποζημίωση

Σε περίπτωση νοσηλείας, ο ασφαλισμένος μπορεί να υποβάλει αίτηση στην ERGO, αποστέλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να λάβει αποζημίωση. Ειδικά για προγραμματισμένα χειρουργεία, υπάρχει η δυνατότητα προέγκρισης νοσηλείας, εξασφαλίζοντας έτσι μια πιο άμεση διαδικασία αποζημίωσης.

Σε περίπτωση νοσηλείας χωρίς διανυκτέρευση, τα έξοδα καλύπτονται χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου.

Επίσης, σε περίπτωση νοσηλείας σε χαμηλότερη θέση, μειώνεται η απαλλαγή κατά 500€ για κάθε βαθμίδα κατώτερης θέσης. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι ασφαλισμένοι λαμβάνουν δίκαιη αποζημίωση ανάλογα με την έκταση και τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Σύνοψη

Συνοψίζοντας, το πρόγραμμα Health Care Superior της ERGO παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας με διευρυμένες παροχές και καλύψεις. Περιλαμβάνει πρωτοβάθμια περίθαλψη και πρόληψη, επείγουσα υγειονομική μεταφορά, καθώς και κάλυψη νοσηλείας και αποκατάστασης. Με ευέλικτες επιλογές κάλυψης και πρόσβαση σε προνομιακές υπηρεσίες υγείας, το πρόγραμμα Health Care Superior εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεση των ασφαλισμένων σε κάθε στάδιο της υγείας τους.

Συγκρίναμε τα δημοφιλέστερα προγράμματα ασφάλισης υγείας στην αγορά και επιλέξαμε τα καλύτερα.

Συγκρίναμε τις καλύψεις, τα κεφάλαια, τις απαλλαγές και τις παροχές από τα δημοφιλέστερα προγράμματα ασφάλισης υγείας. Δες τις επιλογές μας

Scroll to Top

Επικοινώνησε μαζί μας

Ψάχνεις την καλύτερη ασφαλιστική λύση; Άστο πάνω μας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Ζήτησε να σε καλέσουμε

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Επικοινώνησε μαζί μας

Ψάχνεις την καλύτερη ασφαλιστική λύση; Άστο πάνω μας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!