Search

Bewell

από την Interamerican

Interamerican Bewell

Bewell​

Η τιμολόγηση αφορά άτομο ηλικίας 44 ετών. Έχει τιμολογηθεί με κεφάλαιο νοσηλείας 500.000€, απαλλαγή 1.500€ ανά ασφαλιστική περίοδο, πλήρες δίκτυο νοσοκομείων, πλάνο Β. Ασφάλιστρα προσφοράς 653.85€.

 

Όλα τα προγράμματα τιμολογήθηκαν με αντίστοιχα στοιχεία. Η οικονομικότερη προσφορά ανέρχεται στα 650,07€, η ακριβότερη στα 1292,01€ και ο μέσος όρος διαμορφώθηκε στα 882.59€.

Ασφάλεια Υγείας με βάση τις πραγματικές ανάγκες σας

ΘΕΤΙΚΑ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Check - up

1 ανά έτος

Επισκέψεις σε ιατρούς

10€ ανά επίσκεψη *

Επείγοντα

500€ - 1000€ *

Διαγνωστικές εξετάσεις

0% - 10% συμμετοχή ανά εξέταση * 

Ενδοσκοπικές πράξεις (κολονοσκόπηση, γαστροσκόπηση κτλ)

500€ - 1000€ *

Κεφάλαιο νοσηλείας

20.000€ - 1.000.000€

Απαλλαγή

0€ - 15.000€

Θέση νοσηλείας

LUX, Α, Β, Γ

One day clinic

καλύπτεται με μείωση απαλλαγής

Κάλυψη στο εξωτερικό

80% - 100%

Κάλυψη σε ΗΠΑ - Καναδά

80% - 100%

Αμοιβή χειρούργου

100€ - 4.550€

Αμοιβή αναισθησιολόγου

60€ - 850€

Έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία

30 ημέρες πριν και 60 ημέρες μετά, 500€ ανά νοσηλεία *

Επείγουσα μεταφορά

500€ - 1000€ *

Επίδομα τοκετού

1500€ - 2500€ μετά από 24 μήνες ασφάλισης *

Επίδομα νοσηλείας

250€ ανά ημέρα έως 5 ημέρες

Χειρουργικό επίδομα

500€ ανά ημέρα έως 5 ημέρες

Αποκατάσταση και αποθεραπεία

120€ ανά ημέρα *

Νοσηλευτική φροντίδα στο σπίτι

50€ ανά ημέρα *

Αποκλειστική νοσηλευτική φροντίδα

1 βάρδια ανά ημέρα

Έξοδα για εξοπλισμό αποκατάστασης

-

* προαιρετική κάλυψη

Το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Bewell της Interamerican αποτελεί ένα εξαιρετικά ευέλικτο πακέτο ασφάλισης, προσφέροντας στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να προσαρμόσει τις καλύψεις ακριβώς στις δικές του ανάγκες. Ο ασφαλισμένος, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, μπορεί να διαμορφώσει το πρόγραμμα κατά βούληση, επιλέγοντας το επίπεδο κεφαλαίου κάλυψης, τις απαλλαγές και μια πληθώρα επιπρόσθετων παροχών.

Στα οικογενειακά προγράμματα το κάθε μέλος μπορεί να επιλέξει το κεφάλαιο κάλυψης, την απαλλαγή και τις καλύψεις που επιθυμεί, ανεξάρτητα από τις επιλογές που έχουν κάνει τα υπόλοιπα μέλη. Επιπλέον, όλα τα μέλη θεωρούνται ασφαλισμένοι, χωρίς να υπάρχει η έννοια του εξαρτώμενου μέλους. Έτσι ένα παιδί μπορεί να παραμείνει στο οικογενειακό συμβόλαιο ακόμα και μετά την ενηλικίωσή του. 

Με αυτόν τον τρόπο, το Bewell προσφέρει την απόλυτη ευελιξία και ασφάλεια, προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου.

Συνδυασμός Με Ομαδικά Προγράμματα Ασφάλισης Υγείας

Η Interamerican ξεχωρίζει στον τομέα της ασφάλισης υγείας με μια πρωτοποριακή προσέγγιση όσον αφορά τον συνδυασμό του προγράμματος υγείας Bewell με ομαδικά προγράμματα. Ενώ σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες προβλέπουν τον συνδυασμό του προγράμματος υγείας τους με ομαδικά προγράμματα, η Interamerican διακρίνεται με μια πρωτοποριακή προσέγγιση.

Συγκεκριμένα, όταν ο ασφαλισμένος είναι καλυμμένος από την ομαδική ασφάλιση μέσω του εργοδότη του, το ατομικό πρόγραμμα Bewell της Interamerican καλείται να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας που συχνά ξεπερνούν το όριο του ομαδικού συμβολαίου. Για να ανταποκριθεί σε αυτήν την ανάγκη, τα ατομικά προγράμματα Bewell έχουν υψηλό όριο κάλυψης, ξεπερνώντας συνήθως τα 100.000 ευρώ, και μεγάλη συμμετοχή που είναι ίση με το όριο κάλυψης νοσηλείας της ομαδικής ασφάλισης.

Ωστόσο, όταν ο ασφαλισμένος αποχωρεί από την ομαδική ασφάλιση, το ατομικό πρόγραμμα Bewell αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη των εξόδων νοσηλείας από το πρώτο ευρώ ή με μικρή συμμετοχή που επιλέγει ο ασφαλισμένος. Κατά τη δημιουργία της αίτησης, ο πελάτης επιλέγει τις δύο φάσεις του συμβολαίου, πώς δηλαδή θα διαμορφωθεί το συμβόλαιο κατά τη διάρκεια της ισχύος του ομαδικού προγράμματος αλλά και μετά την αποχώρησή του από αυτό.

Για να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση από την πρώτη φάση με υψηλή συμμετοχή λόγω της παράλληλης κάλυψης από το ομαδικό πρόγραμμα στη δεύτερη φάση με μικρή συμμετοχή λόγω αποκλειστικής κάλυψης από το ατομικό, τα προγράμματα Bewell παρέχουν προαγορά ασφαλισιμότητας. Αυτό εξασφαλίζει τη μετάβαση χωρίς επανέλεγχο της κατάστασης της υγείας του ασφαλισμένου και είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι η ανάγκη για ενεργοποίηση της προαγοράς εμφανίζεται συνήθως μετά από αρκετά χρόνια, όταν ο ασφαλισμένος αποχωρεί από την εταιρία που του παρείχε την ομαδική κάλυψη.

Πρόληψη – Ασφάλεια Υγείας Interamerican: Bewell

Η πρόληψη αποτελεί προτεραιότητα, με το πρόγραμμα να παρέχει ένα ετήσιο check-up που επιτρέπει στους ασφαλισμένους να ελέγχουν την υγεία τους προληπτικά.

Η προαιρετική κάλυψη “Γιατροί και Εξετάσεις” προσφέρει απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις, ενώ οι ασφαλισμένοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 εναλλακτικά Δίκτυα Γιατρών και Διαγνωστικών κέντρων, με ή χωρίς τη δική τους συμμετοχή στα έξοδα.

Επιπλέον, η προαιρετική κάλυψη “Επείγοντα Περιστατικά” διασφαλίζει την κάλυψη του ασφαλισμένου σε περιπτώσεις ανάγκης, καλύπτοντας έξοδα επειγόντων περιστατικών. Ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ποσό κάλυψης που επιθυμεί, καθώς και το ύψος της απαλλαγής. 

Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη Ασφάλιση Υγείας για εσένα και την οικογένειά σου.

Μαζί θα βρούμε την κατάλληλη Ασφάλιση Υγείας για εσένα και την οικογένειά σου.

Νοσηλεία – Ασφάλεια Υγείας Interamerican: Bewell

Το πρόγραμμα Bewell προφέρει κάλυψη για δαπάνες νοσηλείας από ασθένεια ή ατύχημα επιτρέποντας στον ασφαλισμένο να διαμορφώσεις τις παραμέτρους της κάλυψης. Μπορεί να επιλέξει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών

  • 5 διαφορετικά όρια κάλυψης
  • 8 επιλογές συμμετοχής ή μη
  • 3 θέσεις νοσηλείας (δωμάτιο)
  • 3 Δίκτυα νοσοκομείων

Καλύπτονται τα έξοδα που θα προκύψουν πριν και μετά τη νοσηλεία μέχρι το ποσό των 500€

Με την κάλυψη “Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας”, παρέχεται ουσιαστική υποστήριξη στον ασφαλισμένο είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Ανάμεσα στις πολλαπλές υπηρεσίες περιλαμβάνεται και η υγειονομική μεταφορά του ασφαλισμένου στο πλησιέστερο νοσοκομείο, εξασφαλίζοντας έγκαιρη περίθαλψη σε περίπτωση ανάγκης.

Επιπλέον, με την παροχή επιδόματος νοσηλείας, χειρουργικού επιδόματος και επιδόματος σοβαρών ασθενειών, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει διαμορφώσει ο ασφαλισμένος, ενισχύεται η αίσθηση ασφάλειας.

Αποκατάσταση – Ασφάλεια Υγείας Interamerican: Bewell

Με προαιρετική κάλυψη, παρέχεται επίδομα αποθεραπείας σε κέντρο αποκατάστασης, ύψους 120€ ανά ημέρα. Αυτή η παροχή ενισχύει τη διαδικασία αποκατάστασης και ανάρρωσης του ασφαλισμένου, επιτρέποντάς του να λαμβάνει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα για την επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας του σώματός του.

Αποζημίωση

Σε περίπτωση νοσηλείας, ο ασφαλισμένος υποβάλλει αίτηση αποζημίωσης στην Interamerican, η οποία ξεκινάει τη διαδικασία αποζημίωσης. Επιπλέον, σε περιπτώσεις νοσηλείας χωρίς διανυκτέρευση, η συμμετοχή του ασφαλισμένου μειώνεται κατά 50%, ελαχιστοποιώντας τα οικονομικά του βάρη. Ωστόσο, σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών, η απαλλαγή μηδενίζεται, εξασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη κάλυψη των δαπανών και την απαραίτητη οικονομική ασφάλεια στον ασφαλισμένο.

Σύνοψη

Το πρόγραμμα “Bewell” της Interamerican προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στην υγεία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ασφαλισμένου. Με ευελιξία στη δημιουργία του προγράμματος και πληθώρα επιλογών, καλύπτει τις ανάγκες από την πρόληψη έως τη νοσηλεία και την αποκατάσταση. 

Συγκρίναμε τα δημοφιλέστερα προγράμματα ασφάλισης υγείας στην αγορά και επιλέξαμε τα καλύτερα.

Συγκρίναμε τις καλύψεις, τα κεφάλαια, τις απαλλαγές και τις παροχές από τα δημοφιλέστερα προγράμματα ασφάλισης υγείας. Δες τις επιλογές μας

Scroll to Top

Επικοινώνησε μαζί μας

Ψάχνεις την καλύτερη ασφαλιστική λύση; Άστο πάνω μας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Ζήτησε να σε καλέσουμε

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

Επικοινώνησε μαζί μας

Ψάχνεις την καλύτερη ασφαλιστική λύση; Άστο πάνω μας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!